Projecte educatiu per a infants Sol i Lluna

 

JUSTIFICACIÓ DEL PROJECTE

 

Conscients de la importància de les etapes evolutives per les quals el nen/a va passant durant el període de 0 a 3 anys, trobem imprescindible elaborar un projecte que doni coherència a la nostra tasca educativa.

Pretenem ajudar des de una intervenció d’educadora estratègica al desenvolupament de totes les funcions psíquiques i físiques del nen/a que li permetin construir la seva pròpia identitat en un context social concret.

 

 

 

CONEIXEMENT I ANÀLISI DE LA REALITAT DEL CENTRE

 

L’objectiu de la nostra llar d’infants es que els nens i nenes es desenvolupin íntegrament, i tenint com finalitat oferir a les famílies i als seus fills un espai acollidor, familiar i de plena confiança on la comunicació del dia a dia dels nens i nenes fos sincera i on el personal fos molt proper.

La llar d’infants acull a nens /es des de les 7 del mati fins a les 18h de la tarda.

Dins aquest horari seguim una seqüenciació de les activitats adaptades a cada edat i moment evolutiu de cadascú dels nostres alumnes, inclosa l’hora de dinar, considerada tan important com qualsevol altra, per el que son les educadores qui compartiran amb el nen l’alimentació i hàbits.

le ofrece servicios amplios y profesionales que se adaptan individualmente a sus necesidades. Confíe en nuestros probados servicios. ¡Seguramente tenemos la solución ideal para usted!

Descarregar projecte educatiu escola Sol i Lluna
descarregar-projecte-educatiu-centre.pdf
Documento Adobe Acrobat [76.1 KB]

Centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb el codi 08057801

Xarxes socials:

Contacte

Llar d'Infats Sol i Lluna
C/ Gallecs 20
08100 Mollet del Vallès

 

Correu electrònic: info@solilluna.com


També pot trucar-nos al telèfon: 935701515 - 629379372 o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.


Llamar

E-mail

Cómo llegar