Volem que ens conegui

Qui som:

 

  La nostra llar d’infants, a Mollet del Vallès, és un centre privat de primer cicle d’educació infantil (0-3), que va néixer a l’any 1998 i autoritzat per el Departament de la Generalitat.

  La nostra llar, és un centre destinat a nens i nenes de 0 a 3 anys, que a més d’atendre les necessitats biològiques, oferim una atenció educativa, afectiva i emocional centrada en els infants mateixos, d’una forma individualitzada, respectant el ritme propi de cada nen.

  La nostra escola disposa de 85 places, distribuïdes per edats, respectant la ràtio per aula segons l’última normativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

  Els objectius educatius generals que ens hem marcat com a escola són:

  • Afavorir el desenvolupament del nen/a partint de les seves necessitats bàsiques, biològiques, motrius, afectiu emocionals, intel·lectuals, tenint en compte les seves capacitats i el seu nivell maduratiu.
  • Potenciar la seva autonomia personal i afavorir la socialització per tal d’integrar-se en el seu entorn immediat i ajudar-lo amb l’intercanvi d’experiències.
  • Oferir al nen/a un ambient ric i estimulant on trobi l’estabilitat i confiança per anar evolucionant feliçment.
  • Oferir al nen/a un ampli ventall d’activitats, de temàtiques i diferents instruments d’aprenentatge: observació, experimentació, imitació i manipulació, per tal d’afavorir el coneixement d’ell/a mateix/a i de l’entorn

 Si desitja coneixer més sobre la nostra llar d'infants a Mollet del Vallès, consulti l'apartat sobre els serveis que oferim o sobre les instal·lacions de l'escola.

Centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb el codi 08057801

Xarxes socials:

Contacte

Llar d'Infats Sol i Lluna
C/ Gallecs 20
08100 Mollet del Vallès

 

Correu electrònic: info@solilluna.com


També pot trucar-nos al telèfon: 935701515 - 629379372 o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.


Llamar

E-mail

Cómo llegar